Meistä

Meistä

Eka-Terä Oy perustettiin vaatimattomasti vuonna 1969 Esko Kandelin autotallin tiloihin. Vuosien vieriessä eteenpäin, 1984 Eka-Terä Oy laajensi toimintaansa Sastamalaan rakennuttamaansa tuotantohalliin. Jotain siis selvästi oltiin tehty oikein. Olli Niemi ryhtyi jatkamaan Eka-Terä Oy:n perinteitä ja laatua 2003. Kolmas sukupolven vaihdos tapahtui 2016 Jarno Niemen tarttuessa ohjaksiin. Eka-Terä Oy:n arvot ovat vuosien varrella säilyneet muuttumattomina, vaikka terien valmistus- ja teroitustyötä tehdäänkin nyt eri tavoilla 60-lukuun verraten. Eka-Terä Oy ei tähtää massatuotantoon. Sinua ja yritystä palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Eka-Terä Oy ei kompastu ison yrityksen hulvattomiin minimitilauksiin tai joustamattomuuteen. Eka-Terä Oy on tarkka. Teroitettavat ja tuotettavat terät kulkevat läpi tarkan laadunvalvontaketjun tuotannon aikana. CNC- ja CHC-ohjattu moderni koneisto ja optinen mittalaitteisto mahdollistavat haastavienkin kohteiden toimituksen. Terän laadusta ja mittatarkkuudesta tinkimättä. Jos on kysytty suomalaista tarkkaa laatua ja asiakkaan tarpeisiin vastaavaa palvelua on jo kolmen sukupolven ajan vastauksena ollut Eka-Terä Oy.
Toinen artikkeli

Toinen artikkeli

Yritys teki aikanaan teriä lähinnä puusepänteollisuudelle. Nyt puusepänteollisuuteen menevien terien osuus on enää muutamia kymmeniä prosentteja Pesurinkadulla vuodesta 1984 toimineen yrityksen myynnistä. Timanttiterien ainut valmistaja Jarno Niemi ryhtyi sukupolvenvaihdoksen seurauksena yrittäjäksi 2016 ja joutui ensimmäiseksi pohtimaan, mitä tehdä toisin kuin aiemmin oli tehty. Hän päätyi hankkimaan timanttiterien valmistus- ja teroituskoneen syksyllä 2017. Sillä valmistetaan PCD-timanttiteriä puulevyteollisuudelle. Puulevyjä käytetään muun muassa kiintokalusteissa.
Eka-Terä investoi ja avaa teräkaupan Häijääseen

Eka-Terä investoi ja avaa teräkaupan Häijääseen

Vammalalainen Eka-Terä laajentaa valmistamiensa terätuotteiden valikoimaa, investoi koneisiin, rakennuttaa uudet 300 neliömetrin tilat Häijääseen valtatien varteen ja avaa vuoden kuluessa alan erikoisliikkeen. Yrittäjä Jarno Niemi kertoo 50 vuotta tänä vuonna täyttäneen yrityksen olleen tiukassa paikassa perinteisen puusepänteollisuuden ajauduttua vaikeuksiin. Yritys teki aikanaan teriä lähinnä puusepänteollisuudelle. Nyt puusepänteollisuuteen menevien terien osuus on enää muutamia kymmeniä prosentteja Pesurinkadulla vuodesta 1984 toimineen yrityksen myynnistä. Timanttiterien ainut valmistaja Jarno Niemi ryhtyi sukupolvenvaihdoksen seurauksena yrittäjäksi 2016 ja joutui ensimmäiseksi pohtimaan, mitä tehdä toisin kuin aiemmin oli tehty. Hän päätyi hankkimaan timanttiterien valmistus- ja teroituskoneen syksyllä 2017. Sillä valmistetaan PCD-timanttiteriä puulevyteollisuudelle. Puulevyjä käytetään muun muassa kiintokalusteissa.