Tuotteemme ja palvelumme

Käytössämme on CNC- ja CHC-ohjattu konekanta terien teroitukseen ja valmistukseen. Teroitamme ja huollamme kaikki markkinoilta löytyvät PCD(timantti)-terät. Myös erikoisvalmisteiset.

Modernin konekantamme valmistajia:

  • Vollmer
  • Lach Diamant
  • Schneeberger
  • Göckel

Terien laadunvalvontaan käyttämämme DraviCheck 2-optinen mittalaite on markkinoiden parhaimmistoa.

Teroitettavien terien minimi ja maksimimitat:

 

Pyöröterät ja sirkkelinterätØ 80-1300 mm
Jyrsintapit ja poranterätØ 2-150 mm
Kursot ja kutteritØ 40-450 mm
Suorat terät (Max. teränpituus)l 3650 mm
Muototerät (Max. teränpituus)l 400 mm

TUOTTEET JA PALVELUT

Timanttiterät

Olemme vuosikymmenien varrella kehittäneet rautaisen ammattitaidon timanttiterien huoltoon ja teroitukseen. Tarjoamme terähuollon jyrsintapeista murskaimiin, profiili- ja muotokursojen teroituksen sekä pyöröterien teroituksen 650 mm halkaisijaan saakka.

Valmistamme asiakkaiden piirustuksien mukaiset PCD- (polycrystalline diamond) terät haastavaankin teräprofiiliin ja toleranssiin.

Timantti ominaisuuksiensa vuoksi sopii puulevy ja terää kuluttavien aineiden työstöön. Materiaalien kuten lasikuitu, laminaatit ja erikoiskovat metallit työstäminen on PCD-terällä taloudellisempaa ja luotettavampaa. PCD-terällä on monikymmenkertainen elinikä kovametalliterään verrattaessa.  

Lue lisää blogistamme timanttiterien huollosta ja valmistuksesta.

TUOTTEET JA PALVELUT

PUUTERÄT

Huollamme, teroitamme, valmistamme tai myymme jokaiseen puun lastuavaan työstötapaan sopivan terän.

Maahantuomme huippulaadukkaat Håkanssonin vannesahanterät Ruotsista ja teemme tarvittaessa terän asiakkaan haluamaan määrämittaan. Näillä terillä monet ovat jopa kolminkertaistaneet sahaus määrät muiden terävalmistajien teriin verrattuna.

Tarjoamme terähuollon ja teroituksen pikateräksestä valmistetuille höylänterille ja muototerille. Valmistamme asiakkaiden piirustuksien mukaan muototerät, kursot, kutterit ja kovametallileikkuiset höylän terät. Piirrustusten puuttuessa valmistamme terän myös mallikappaleen perusteella.

Huollamme ja myymme hakkurin terät.

Me emme vaadi minimitilausmäärän täyttymistä. Myymme, huollamme ja valmistamme tarvittaessa yksittäiskappaleita

TUOTTEET JA PALVELUT

METALLITERÄT

Teemme kaikille metallin työstöön tarkoitetuille terille teroituksia ja terähuoltoja laitteistomme maksimimittojen sen salliessa.

Muun muassa korjaamme ja suoristamme pyöröterän rungon suoraksi ja tarkkaleikkuiseksi.

Metallin sahaukseen meiltä löytyy myös kovapalaterät.

Maahantuomme Håkanssonin vannesahan terät kaikkiin sahaustarpeisiin.

Tarjoamme pikateräksestä valmistetut pyörösahanterät jokaiseen työstötarpeeseen, oli kyseessä pinnoittamaton HSS-terä perusleikkuuseen tai TiN pinnoitettu terä vaativien materiaalien raskaaseen työstöön.

 

TUOTTEET JA PALVELUT

ALUMIINITERÄT

Tarjoamme alumiinin lastuavaan työstöön terien huollon ja teroituksen lisäksi terien myynnin ja valmistuksen asiakkaiden tarpeiden mukaan. Käyttämämme terärungot eivät ruostu ja teräpalojemme kovametalliseos on normaaliin alumiinipalaan verrattuna sitkeämpää. Teräpalat eivät siis lohkea, vaikka ne ajaisi tylsäksi asti.

Muun muassa korjaamme ja suoristamme pyöröterän rungon suoraksi ja tarkkaleikkuiseksi.

 

Terähuoltomme vastaa alumiinin työstön tarpeisiin taaten terän leikkuun ja optimaalisen työstön suurillakin syötöillä ja lastun tilavuuksilla.

Håkanssonin terätarjonnasta löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopiva vannesahan terä, niin alumiinille kuin muillekin metalleille.

TUOTTEET JA PALVELUT

MUOVITERÄT

Polymeerimateriaalien työstö on helppoa, mutta myös haastavaa kappaleen ajoon käytettävän ajan kiristämisessä mahdollisimman pieneksi laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Terähuoltomme teroittaa ja huoltaa muovin työstöön käyttämäsi teräsi juuri oikean muotoisiksi ja leikkuisiksi, jotta säästät koneaikaa.

Muun muassa korjaamme ja suoristamme pyöröterän rungon suoraksi ja tarkkaleikkuiseksi.

 

Osaamme suositella juuri sinun tarpeisiisi sopivan terän terävalikoimastamme.

TUOTTEET JA PALVELUT

KOMPOSIITTITERÄT

Huollamme ja teroitamme komposiittien työstössä käyttämäsi terät monesti uutta paremmiksi. Teroittamamme terien työstöjälki on laadukkaampaa ja terän käyttöikä saa tarvittavia lisätunteja.

Myymme ja valmistamme metallikomposiiteille tarkoitetut täys- ja kovametallileikkuiset terät. Puulevy-, muovi- ja keraamikomposiiteille tarjoamme valmiin valikoiman PCD-(timantti) leikkuisia teriä tai valmistamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan terän. Meiltä myös terien suunnittelupalvelu.

Muun muassa korjaamme ja suoristamme pyöröterän rungon suoraksi ja tarkkaleikkuiseksi.

Edustamamme Håkanssonin vannesahanteristä löytyy myös komposiittimateriaalien leikkuuseen sopivia teriä.

laaduntarkkailu

Laadusta meidät tunnetaan!

Terät suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Me emme kilpaile nopeudella, vaan laadulla! 

Jokainen meiltä lähtevä terä tarkistetaan aina mittalaitteella, joten asiakkaamme voit olla aina varma, että teräsi on teroitettu aina oikeaan muotoon ja oikeille mitoille.

  • Jokainen terä mitataan ennen teroitusta.
  • Teroitettaville terille tehdään yksilöllinen teroitusohjelma.
  • Teroitus tehdään modernia CNC-tekniikkaa käyttäen.
  • Teemme loppumittauksen ja tarkistuksen terille Dravicheck 2 optisen mittalaitteiston avulla.